Engergi Behandlinger

Energibehandling med krystaller


Dette er en trygg og god måte å løfte energiene dine på. Jeg bruker kvarts krystaller fra Buddha Maitreya sin organisasjon. 

Vi lever i en hektisk verden, hvor vi ofte brenner energien vår igjennom stress som skaper blokkeringer og utmattelse eller vi blir veldig distre. Vi kan også danne blokkeringer i energibanene våre grunnet tanker og mønstre vi strever med, vanskelige episoder vi har havnet opp i etc.


Denne behandlingen går ut på å skape balanse i energibanene våre sånn at den frie vilje og handlekraften igjen blir tilgjengelig for oss.

Når vi er "på plass" i vår egen kropp, kan vi lettere finne løsninger og se ting klarere.

 

Kvarts krystallene responderer bra med menneske kroppen grunnet kvartsens og kroppens sammensetning.


Energibehandling med kvarts krystaller løfter energiene våre sånn at vi igjen får balanse i energibanene og kan føle oss bedre, mer tilstede og lettere til sinns.


Energi behandling / healing med kvarts krystaller

650,-

Energibehandling/healing med kvartskrystaller gjøres nøytralt hvor du ligger på benken å slapper av mens jeg og pendlene jobber opp det du trenger timen varer i ca 45 min.

Dette er en unik måte å få tak i underliggende årsaker til problemer du støter på eller måtte ha i livet.

Der hvor du står fast og ikke helt finner veien eller svarene selv.

Det kan være valg i livet eller andre vanskelige situasjoner hvor vi ikke helt skjønner hva og hvorfor vi føler som vi føler eller rett og slett hvorfor det samme skjer om igjen og om igjen.


Sjelen din vet selv om du ikke klarer å få tak i det, og da kan jeg gå inn å hente informasjonen til deg sånn at du får det bedre her og nå. 

Reading eller Sjel til Sjel kommunikasjon

Noen ganger har vi en følelses messig klang vi ikke kan forklare som følger oss igjennom livet. Dette kan komme fra tidligere liv og det kan noen ganger være godt å få ryddet unna, sånn at du slipper å ha den uforklarlige følelsen hengende over deg.


Det kan også hende at du har mistet noen nære og kjære som du så gjerne skulle hatt kontakt med.

Det går nemlig også ann å ha readinger i forhold til å ta kontakt med de som er gått bort hvis det er ønskelig. 

Reading i en eller annen form

800,-

En reading varer i 1 time og brukes til det du måtte ønske å finne ut av.

Det finnes mye healing i en god reading. 

Anbefales til alle